top of page

Rollerdance In the City

Hou je van dansen en rolschaatsen en verlang je naar een moment boordevol plezier?  Start to roller dance in the city en leer samen met mij (dansen op) rolschaatsen.  Vind het aanbod van lessen in België voor volwassenen en kinderen hier.  Lees hier de ervaringen van deelnemers.

Rollerdance Het Feest

Let's celebrate life & share the joy.  Because it's never too late to dance & roll.  Rollerdance het Feest brengt een jeugdherinnering opnieuw tot leven, nl. het leukste verjaardagsfeest uit mijn kindertijd. 1500 m2 rolschaatsplezier, springen in het springkasteel én taartjes eten.  Pure nostalgie! Vier met me mee en breng je vriend(inn)en mee naar het grote rolschaatsfeest.

Dit evenement ligt in het verleden.

Rollerdance Teambuilding

Ben je op zoek naar een leuke én originele activiteit voor een teambuilding?  Verras je medewerkers, collega's, team met een onvergetelijke ervaring boordevol rolschaatsplezier.  We bieden privé workshops aan om te leren rolschaatsen en dansen op rolschaatsen, in een thema naar keuze.  Contacteer ons voor een funtastic voorstel op maat.

Rollerdance Bachelorette

Organiseer je een bachelor(ette) party en zoek je een onvergetelijke leuke activiteit om de toekomstige bruid of bruidegom mee te verrassen?  We bieden privé workshops aan om te leren rolschaatsen en dansen op rolschaatsen.  Contacteer ons voor een bridalicious of groomalicious voorstel.

Shows & acts

It's showtime!  Een show of act voor een speciale gelegenheid? We've got your back! Neem contact met ons op voor een schitterend voorstel.

Samenwerking

Ben je gepassioneerd door rolschaatsen en wil je de handen in elkaar slaan?  Dan zijn we likeminds.   Contacteer me om een samenwerking te exploreren.

V I D E O S