top of page

Rollerdance In the City

Hou je van dansen en rolschaatsen en verlang je naar een moment boordevol plezier?  Start to roller dance in the city en leer (dansen op) rolschaatsen.  Vind het aanbod van lessen en roller spots in België hier. 

Rollerjoy Bachelorette

Organiseer je een bachelor(ette) party en zoek je een onvergetelijke leuke activiteit om de toekomstige bruid of bruidegom mee te verrassen?  We bieden privé workshops aan om te leren rolschaatsen en dansen op rolschaatsen.  Contacteer ons voor een bridalicious of groomalicious voorstel.

Rollerjoy Teambuilding

Ben je op zoek naar een leuke én originele activiteit voor een teambuilding?  Verras je medewerkers, collega's, team met een onvergetelijke ervaring boordevol rolschaatsplezier.  We bieden privé workshops aan om te leren rolschaatsen en dansen op rolschaatsen, in een thema naar keuze.  Contacteer ons voor een funtastic voorstel op maat.

Shows & acts

It's showtime!  Een show of act voor een speciale gelegenheid? We've got your back! Neem contact met ons op voor een schitterend voorstel.

Samenwerking of andere aanvagen

Ben je gepassioneerd door rolschaatsen en wil je de handen in elkaar slaan of heb je een andere vraag voor een specifieke gelegenheid?  Contacteer me voor meer info.

video's

Rollerdance The party_celebration
Ani's performance at Rollerdance The party
Vera's performance at Rollerdance The party
Bachelorette Emilie
Teambuilding Berry Alloc
Rollerdance In the City Brussels with Vera
Rollerdance In the City Brussels with Ani
A participant's video of Rollerdance In the City Brussels
Xmas roller vibes
Rollerjoy with Ani
Rollerdance In the City Brussels Xmas edition
bottom of page